hedue S3 digitális forgólézer

ÚJ
hedue S3 digitális forgólézer
hedue S3 digitális forgólézer
hedue S3 digitális forgólézer
hedue S3 digitális forgólézer
hedue S3 digitális forgólézer
hedue S3 digitális forgólézer
hedue S3 digitális forgólézer
hedue S3 digitális forgólézer

hedue S3 digitális forgólézer

Két tengelyen digitálisan dönthető nagyteljesítményű forgólézer

A hedue S3 forgólézer egyesíti a hagyományos forgólézereket és digitális vezérlőket! A szintezőlézer kijelzőjén százalékos értékben megadható a kívánt lejtés, melyet a készülék automatikusan állít be. Amennyiben nincs szükség a lejtés beállítására akkor gombnyomásra használható vízszintes vagy akár függőleges módban. Mint ahogy a hedue S2 is, úgy az S3 is a legelterjedtebb Micro-USB töltőcsatlakozóval kapott. Így a 8800 mAh Li-Ion akkumulátort bármely szabvány Micro-USB kábellel tölthető!

A csomag tartalmaz egy hálózati és egy autós csatlakozóról is, mely kényelmesen és egyszerűen használatot biztosít! Az S3 forgólézer energiatakarékos üzemmóddal is rendelkezik, melynek lényege, hogy amennyiben a szintezőlézer nincs használatban akkor a lézerfény kikapcsolható, viszont a szintezési szenzorok továbbra is működnek. Ezzel növelve az akkuidőt. A hedue S3 lézerfejét egy egyszerűbb és hatékonyabb szíjhajtásra cserélték. A hagyományos fogaskerekes megoldásokkal szemben lényegesen halkabb és kíméletesebb meghajtást eredményez és javítja a szintezés pontosságát!

Digitális lejtés beállítás

Rézsű kitűzése a hedue S3 forgólézerrel rendkívül egyszerű! A nagyméretű kijelzőn százalékos formában kell beállítani a lejtést, mely történhet X és Y tengelyen is, majd a készülék automatikusan elvégzi a ferde szintre állást. A vízszintes sík visszaállítása mindössze egyetlen gombnyomással elvégezhető.

Függőleges kitűzés

A hedue S3 forgólézer függőleges használata során nincs szükség kiegészítő adapterre az állványhoz rögzítéshez. Az S2 hátsó felén állványfoglalat található (5/8”) mellyel a készülék a kényelmesen a szintezőállványra szerelhető. Függőleges használat során lehetőség van a lézerfejet jobbra-balra állítani, megkönnyítve a párhuzamos beállítást.

Folyamatos használatra

A készülék töltése még soha nem volt ennyire egyszerű, köszönhetően a széles körben elterjed Micro-USB csatlakozó szabványnak. A készüléket így nem csak hálózatról, hanem akár a 12V-os autós csatlakozóról is tölthető. A forgólézerbe szerelt 8800 mAh Li-Ion akku működési ideje egy feltöltéssel 60 óra. Az energiatakarékos üzemmódben az üzemidő tovább növelhető.

Páratlan funkcionalitás

A hedue S3 forgólézert a Systainer rendszerdobozban szállítjuk, melyet más gépgyártó cégek is (pl.: Festool, Makita) rendszeresen használnak. A rendszerdobozok előnye, hogy egymáshoz csatlakoztathatók, szállításuk és raktározásuk így még egyszerűbb. A forgólézert hedue E3 lézeres jelfogóval, távirányítóval és univerzális töltővel szállítjuk!

506 730 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek
Jellemzők:
  • Digitális lejtésbeállítás X és Y tengelyen
  • Vízszintes és függőleges önszintezés
  • Micro-USB hálózati és autós töltő
  • Nagyteljesítményű Li-Ion akkumulátor
  • Pontos szintezés 0,6 mm / 10 méteren
  • 500 méteres hatótáv jelfogóval
  • Systainer rendszerdobozban!
Technikai adatok:
Működési hatótávolság 500 méter, lézeres jelfogóval
Önszintezési tartomány ± 5°
Szintezési pontosság ± 0.6 mm / 10 méteren
Max forgási sebesség 600 fordulat / perc
Lézerosztály II.
Lézerdióda 635 nm
Környezeti védelem IP55
Távirányító hatótávolsága 20 méter, 360°
Áramellátás 8800 mAh Li-Ion akku
Működési idő egy töltéssel 60 óra
Állványfoglalat 2 X 5/8"
Működési hőmérséklet -20°C - +50°C között
Garancia 24 hónap
Szállítási csomag:
  • hedue S3 forgólézer, hedue E3 lézeres jelfogó
  • Sytainer, távirányító, hálózati és autós töltő
  • Tanúsítvány, használati útmutató
Adatok
Cikkszám
R188
Termék státusza
ÚJ    
Webáruház készítés