Termék részletek


hedue S3 digitális forgólézer

ÚJ
hedue S3 digitális forgólézer
 • hedue S3 digitális forgólézer
 • hedue S3 digitális forgólézer
 • hedue S3 digitális forgólézer
465 823 Ft

hedue S3 digitális forgólézer

Két tengelyen digitálisan dönthető nagyteljesítményű forgólézer

A hedue S3 forgólézer egyesíti a hagyományos forgólézereket és digitális vezérlőket! A szintezőlézer kijelzőjén százalékos értékben megadható a kívánt lejtés, melyet a készülék automatikusan állít be. Amennyiben nincs szükség a lejtés beállítására akkor gombnyomásra használható vízszintes vagy akár függőleges módban. Mint ahogy a hedue S2 is, úgy az S3 is a legelterjedtebb Micro-USB töltőcsatlakozóval kapott. Így a 8800 mAh Li-Ion akkumulátort bármely szabvány Micro-USB kábellel tölthető!

A csomag tartalmaz egy hálózati és egy autós csatlakozóról is, mely kényelmesen és egyszerűen használatot biztosít! Az S3 forgólézer energiatakarékos üzemmóddal is rendelkezik, melynek lényege, hogy amennyiben a szintezőlézer nincs használatban akkor a lézerfény kikapcsolható, viszont a szintezési szenzorok továbbra is működnek. Ezzel növelve az akkuidőt. A hedue S3 lézerfejét egy egyszerűbb és hatékonyabb szíjhajtásra cserélték. A hagyományos fogaskerekes megoldásokkal szemben lényegesen halkabb és kíméletesebb meghajtást eredményez és javítja a szintezés pontosságát!

Digitális lejtés beállítás

Rézsű kitűzése a hedue S3 forgólézerrel rendkívül egyszerű! A nagyméretű kijelzőn százalékos formában kell beállítani a lejtést, mely történhet X és Y tengelyen is, majd a készülék automatikusan elvégzi a ferde szintre állást. A vízszintes sík visszaállítása mindössze egyetlen gombnyomással elvégezhető.

Függőleges kitűzés

A hedue S3 forgólézer függőleges használata során nincs szükség kiegészítő adapterre az állványhoz rögzítéshez. Az S2 hátsó felén állványfoglalat található (5/8”) mellyel a készülék a kényelmesen a szintezőállványra szerelhető. Függőleges használat során lehetőség van a lézerfejet jobbra-balra állítani, megkönnyítve a párhuzamos beállítást.

Folyamatos használatra

A készülék töltése még soha nem volt ennyire egyszerű, köszönhetően a széles körben elterjed Micro-USB csatlakozó szabványnak. A készüléket így nem csak hálózatról, hanem akár a 12V-os autós csatlakozóról is tölthető. A forgólézerbe szerelt 8800 mAh Li-Ion akku működési ideje egy feltöltéssel 60 óra. Az energiatakarékos üzemmódben az üzemidő tovább növelhető.

Páratlan funkcionalitás

A hedue S3 forgólézert a Systainer rendszerdobozban szállítjuk, melyet más gépgyártó cégek is (pl.: Festool, Makita) rendszeresen használnak. A rendszerdobozok előnye, hogy egymáshoz csatlakoztathatók, szállításuk és raktározásuk így még egyszerűbb. A forgólézert hedue E3 lézeres jelfogóval, távirányítóval és univerzális töltővel szállítjuk!

 • Jellemzők:
  • Digitális lejtésbeállítás X és Y tengelyen
  • Vízszintes és függőleges önszintezés
  • Micro-USB hálózati és autós töltő
  • Nagyteljesítményű Li-Ion akkumulátor
  • Pontos szintezés 0,6 mm / 10 méteren
  • 500 méteres hatótáv jelfogóval
  • Systainer rendszerdobozban!
  Technikai adatok:
  Működési hatótávolság 500 méter, lézeres jelfogóval
  Önszintezési tartomány ± 5°
  Szintezési pontosság ± 0.6 mm / 10 méteren
  Max forgási sebesség 600 fordulat / perc
  Lézerosztály II.
  Lézerdióda 635 nm
  Környezeti védelem IP55
  Távirányító hatótávolsága 20 méter, 360°
  Áramellátás 8800 mAh Li-Ion akku
  Működési idő egy töltéssel 60 óra
  Állványfoglalat 2 X 5/8"
  Működési hőmérséklet -20°C - +50°C között
  Garancia 24 hónap
  Szállítási csomag:
  • hedue S3 forgólézer, hedue E3 lézeres jelfogó
  • Sytainer, távirányító, hálózati és autós töltő
  • Tanúsítvány, használati útmutató
 • Cikkszám
  R188
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés