Fizetési megoldás
Hírlevél
Házhozszállítás

Termék részletek


Motorola XT420 ipari kivitelű engedély nélküli adóvevő

ÚJ
Motorola XT420 ipari kivitelű engedély nélküli adóvevő
48 372 Ft

A Motorola XT420 telephelyi adóvevő segít az azonnali kommunikációban, hogy semmiről ne maradj le. Kristálytiszta hangjával és kivételes szilárdságával a Motorola XT420 adóvevő kiváló teljesítményt nyújt nagyon zajos, nehéz körülmények között is. Motorola XT420 készülék előfizetés vagy hívásdíjak nélkül használható az engedély nélküli PMR446 frekvencián, 16 főcsatornával és 121 programozható titkosítási kóddal biztosítja a tiszta jelet. Kiváló hangminősége, masszív kivitele, és sokoldalú HTML-alapú felhasználói programozó szoftvere kiemeli a készüléket a telephelyi adóvevők kínálatából. Korszerű funkciói, például az iVOX szabadon hagyja a kezeket, és így a saját feladatodra koncentrálhatsz. Akár az erőforrásokat koordinálod egy építkezésen, akár a gyártósor mellett szervezed a munkát, a Motorola XT420 adóvevő tartósan használható.

 • Motorola XT420 ipari adóvevő funkciók:

  Engedély nélkül használható PMR446 frekvenciák
  Előfizetés és hívásdíjak nélkül használható az engedély nélküli PMR446 frekvenciákon, 16 csatornával és felhasználó által választható alcsatornával biztosítja a tiszta jelet.

  Kiváló hangminőség
  Nagy teljesítményű, 1500 mW-os hangszórója biztosítja a tiszta kommunikációt, így zajos körülmények között sem veszíted el a kapcsolatot.

  Szilárd kivitel
  A por, szél, ütés, rezgés és egyéb nehéz körülmények elleni védelem terén megfelel a katonai tömítettségi szabványoknak. A készülékeket alávetik a Motorola különleges gyorsított élettartam tesztjének (Accelerated Life Testing, ALT) amely akár 5 éves használatot is szimulál.

  Programozható gombok
  Két programozható gombbal gyorsan és egyszerűen érheted el a leggyakrabban használt funkciókat.

  Csatornák adatainak hangos bemondása
  Nyugodtan az övön hagyhatod a készüléket, mégis tudni fogod, melyik csatornán forgalmazol. A 16 előre rögzített munkakör, például biztonsági őr, vevőszolgálat, pénztáros, stb. alapján egyedi csatornákat állíthatsz be. Az egyedi hangos bemondást programozni szükséges.*

  Továbbfejlesztett hangvezérelt adás-vétel kapcsolás (VOX) 
  Szabad kézi használatot tesz lehetővé az opcionális fülszettek használatával és anélkül.

  Antibakteriális bevonat
  Segít megelőzni a gombák és baktériumok elszaporodását a készülék felületén.

  Felhasználói programozó szoftver (CPS) 
  A HTML-alapú CPS programozó szoftver könnyen használható, bármelyik internet-böngészővel működik. A profilok felcserélhetők az XTNi sorozattal, ami megkönnyíti az XT400 sorozat készülékeinek beillesztését a meglévő rádióflottába. (A CPS ingyenesen letölthető. Ehhez külön programozó kábel szükséges.)

  Tartozékok
  A Motorola XT400 sorozat készülékeinek standard tartozéka egy hordozópántos elforgatható övklipsztáska, amellyel a készüléket a legkényelmesebben hordhatod. A sokoldalú és megbízható teljesítmény érdekében az XT sorozat audió tartozékai használhatók hozzá, melyet az adatlap alján a kapcsolódó termékeknél találsz.

  Egyszerűsített klónozás
  Egyik készülékből a másikba gyorsan átmásolhatóak a beállítások (az XT400 sorozat készülékei, illetve az XT400 és XTNi készülékek között). A klónozás klónozó kábel készlettel történik a töltőtalp segítségével.

  Háromszínű LED interfész
  Lehetővé teszi a készülék funkcióinak és állapotának figyelését.

  Csatorna letiltása
  A felhasználói programozó szoftver (CPS) segítségével letilthatod és átlépheted a nem használt csatornákat.

  * A felhasználói programozó szoftver (CPS) segítségével használható korszerű funkciók.

  Motorola XT420 ipari adóvevő doboz tartalma:

  • 1 db. XT420 adóvevő
  • 1 db. 2100mAh PMNN4434A akkumulátor
  • 1 db. töltőtalp adapterrel
  • 1 db. forgatható övtartó
  • Használati útmutató, biztonsági előírások

  Megjegyzés:

  A Motorola XT420 engedély nélküli adóvevő gyári alapbeállításától eltérő használathoz az adóvevőt programozni szükséges. A programozást a hivatalos magyarországi forgalmazó végzi: Anico Kft. 4400 Nyíregyháza, Debreceni út 125. 06-42-507-620 mail@anico.hu Budapesti kirendeltség: 1107 Budapest Ceglédi út 1-3. 06-1-339-0190 anicobp@anico.hu A programozás ezen kívül elvégezhető programozó kábellel, mely az Anico Kft.-től vásárolható meg. Programozó kábel cikkszáma: HKKN4027A. Programozás cikkszáma: SZ018.

  Vásárlás után minden vevővel egyeztetünk a programozással kapcsolatban!

 • Cikkszám
  RMP0166BHLAA
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés