Fizetési megoldás
Hírlevél
Házhozszállítás

Termék részletek


Motorola CLK446 0.5W engedély nélküli adóvevő

ÚJ
Motorola CLK446 0.5W engedély nélküli adóvevő
 • Motorola CLK446 0.5W engedély nélküli adóvevő
 • Motorola CLK446 0.5W engedély nélküli adóvevő
 • Motorola CLK446 0.5W engedély nélküli adóvevő
 • Motorola CLK446 0.5W engedély nélküli adóvevő
 • Motorola CLK446 0.5W engedély nélküli adóvevő
 • Motorola CLK446 0.5W engedély nélküli adóvevő
 • Motorola CLK446 0.5W engedély nélküli adóvevő
 • Motorola CLK446 0.5W engedély nélküli adóvevő
73 050 Ft

A Motorola Solutions formás CLK446 rádió adóvevője kiválóan illik a profi megjelenéshez és környezethez. Hihetetlenül sokoldalú, könnyű és emellett kényelmes viselet, nem hasonlít egyetlen hordozható rádióra sem, amelyet korábban használtál. A Motorola CLK446 egyszerre ikonikus kialakítású, kiváló teljesítményű és tartós. Karcsú alakjával, különféle audió lehetőségeivel és intuitív ergonómiájával egyszerű de mégis nagy teljesítményű, hatékony eszköz. A dolgozók azonnal tudnak egymásnak segíteni, gyorsan tudnak válaszolni a vevőknek, és az egész vállalaton belül felgyorsítják a szolgáltatást. Két típus kapható: a 8 csatornás, 0,5 wattos CLK446 megfelel a PMR446 követelményeinek, és így engedély nélkül használható, a CLK446 PLUS pedig 1 watt teljesítmény és 20 csatornás kapacitást kínál, és átjátszókon is használható.

 • Motorola CLK446 funkciók:

  Személyesség és hatékonyság egyben
  A Motorola CLK446 egyedi kialakítása a teljesítmény feláldozása nélkül professzionális képet vetít a cégről a vevőnek. A hozzá használható tartozékok széles választékával a készüléket felcsatolhatja egy nyakba vetett zsinórra, felcsíptetheti a zakójára vagy övére, de viselheted kényelmesen a csuklódon vagy a karodon is. A csillogó LED kijelzőn bármilyen megvilágításban jól láthatsz minden fontos állapotjelzőt, például az aktív csatornát, a hangerőt és egyebeket.

  Olyan karcsú és könnyű, hogy új értelmet ad az adóvevőnek
  Úgy tervezték a mérnökök a Motorola CLK446-ot, hogy mindig kényelmes és sokoldalú legyen. Az antennát beépítették a készülék házába, hogy kisebb és formásabb legyen. Mindössze 98 mm hosszú és 13,5 mm vastag, igazán könnyen hordozható és tartható. De ne gondold, hogy a jó kinézet minden – akár a többi Motorola rádió, ez a készülék is elviseli a mindennapok megpróbáltatásait.

  A LED kijelző bármilyen megvilágításnál jól olvasható
  A Motrola CLK csillogó LED kijelzőjén egyetlen gombnyomással minden fontosabb állapotjelzőt megtekinthetsz, például az aktív csatornát, a hangerőt, a szkennelési üzemmódot és egyebeket.

  A készülék, amely olyan jól működik, mint amilyen jól kinéz
  Ezzel a hordozható rádióval a nyüzsgő boltban és a csendes 
  hotelfolyosón egyaránt egyszerű és könnyű a kommunikáció. A Motorola elismert technológiájával a dolgozók zaj és zavarok nélkül hallják egymást. Biztos lehetsz benne, hogy az egész területen tisztán és megbízhatóan halljátok egymást.

  Tetszőlegesen viselhető
  Válaszd a munkahelyedhez és stílusodhoz legjobban illő tartozékot: csak pattintsd be a nyakba vetett zsinór, karpánt, csuklópánt, övklipsz vagy mágneses klipsz gombját a rádió közepén található aljzatba, és kész. A beépített hangszóróval a felhasználók tisztán hallják az üzeneteket, illetve a diszkrétebb kommunikációhoz használhatnak többféle fülhallgatót, amelyekkel nem zavarnak másokat.

  Intuitív kezelőszervek
  A könnyen kezelhető hangerőszabályozóval és menübeállító gombokkal a rádió beállításai könnyedén módosíthatók, és a változásokat rögtön láthatod a LED kijelzőn. A nagyméretű adás-vétel kapcsológomb a készülék előlapján található, könnyen megtalálható és kezelhető odanézés nélkül is. Emellett a hangos bemondási funkcióval könnyen navigálhatsz a menüben is, ha nem tudod nézni a kijelzőt.

  Motorola CLK446 kulcsfontosságú funkciói:

  Megnövelt hatótáv: A Motorola CLK446 7400 négyzetméteren és 6 emeleten át képes kommunikálni. A Motorola CLK 446 PLUS átjátszókon is használható, amellyel megnövelheti a lefedettséget. Az aktuális lefedettség a terepviszonyoktól és a környezettől függ.

  Hangos bemondás: Hangutasításokkal segíti a navigációt a rádió menüjében.

  Automatikus kikapcsolás: Ha két órán át nem észlel forgalmat a készülék, akkor az akkumulátor kímélése érdekében automatikusan kikapcsol.

  Hívásjelző hangok: Háromféle hívásjelző hang közül választhatsz.

  VOX (hangvezérelt adás-vétel kapcsolás): A kezeid használata nélkül tudsz adásra kapcsolni.

  Felhasználói programozó szoftver (CPS): A felhasználói programozó szoftver segítségével egyedi csatorna hangjelzéseket és egyéb funkciókat állíthatsz be.

  Hosszú akkumulátor élettartam: Akár 10 órás üzemidőt biztosít 0,5 watt teljesítménynél (a CLK446 PLUS 9 órát nyújt 1 wattnál) 5/5/90 kihasználtság esetén. A tényleges idő a kihasználtság függvényében változhat.

  Antibakteriális bevonat: A kemény polikarbonát ház olyan antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek meggátolják a baktériumok és gombák elszaporodását a rádió felületén.

  Megbízható és tartós: Kialakítása és tesztelése a 810 C, D, E, F és G jelű katonai szabványok szerint történt, többek között a hőmérsékleti hatások, rezgések, alacsony hőmérséklet és páratartalom tekintetében.

  Motorola CLK446 doboz tartalma:

  • CLK446 rádió
  • CLK446 quick start guide
  • CLK446 user manual
  • Fali adapter
  • PMLN7409A egy férőhelyes töltőtalp
  • HKNN4014A LiIon akku 1300 mAh
  • HKLN4529A fejszett
  • PMLN7078A rugós övcsipesz

  A Motorola CLK446-os adóvevőből két típus kapható: a 8 csatornás, 0,5 wattos CLK446 megfelel a PMR446 követelményeinek, és így engedély nélkül használható, a CLK446PLUS gyárilag 0.5W-ra és PMR446 frekvenciákra van felprogramozva és így engedély nélkül használható, de át lehet programozni 430-450MHZ-es csatornákra és 1W-ra, de ez már engedély köteles.

  Megjegyzés:

  A Motorola CLK446 engedély nélküli adóvevő gyári alapbeállításától eltérő használathoz az adóvevőt programozni szükséges. A programozást a hivatalos magyarországi forgalmazó végzi: Anico Kft. 4400 Nyíregyháza, Debreceni út 125. 06-42-507-620 mail@anico.hu Budapesti kirendeltség: 1107 Budapest Ceglédi út 1-3. 06-1-339-0190 anicobp@anico.hu A programozás ezen kívül elvégezhető programozó kábellel, mely az Anico Kft.-től vásárolható meg. Programozó kábel cikkszáma: HKKN4027A. Programozás cikkszáma: SZ018. Vásárlás után minden vevővel egyeztetünk a programozással kapcsolatban!

 • Cikkszám
  CLU0206BDLAA
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés